Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN Başkanlığında,AK PARTİ Genel Merkezinde Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katılım Sağladık.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN Başkanlığında,AK PARTİ Genel Merkezinde Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katılım Sağladık.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN Başkanlığında,AK PARTİ Genel Merkezinde Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katılım Sağladık.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN Başkanlığında,AK PARTİ Genel Merkezinde Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katılım Sağladık.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN Başkanlığında,AK PARTİ Genel Merkezinde Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katılım Sağladık.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN Başkanlığında,AK PARTİ Genel Merkezinde Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katılım Sağladık.
  • Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN Başkanlığında,AK PARTİ Genel Merkezinde Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katılım Sağladık.

13 Eki 2020

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’IN Başkanlığında,AK PARTİ Genel Merkezinde Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Katılım Sağladık.Kardeş Belediyemiz #Sancaktepe Belediye Başkanımız #ŞeymaDöğücü Hanımefendi İle Görüşme Yapıp En Kısa Zamanda Resmî Protokol İmzalayacağız İnşallah.Allah Yar ve Yardımcımız Olsun. #HerşeySUVARLIiçin Gülfer AĞIR Suvarlı Belediye Başkanı